För många kunder är helhetslösningar mycket viktigt. Med en webbyrå som har rätt kompetens ditt företag behöver, så finns helhetslösningar för webb, mobila applikationer och affärssystem nära.

Genom ett nära samarbete mellan webbyrå och kunder så kan man skapa system med en helhetsyn för kunderna och deras kunder. Exempelvis bygga upp system för biljettförsäljning, ordermottagning, leveranser och återrapportering. Här bör man inte enbart se på hemsidor utan integrera systemlösningar i hela kedjan, från användarvänliga hemsidor anpassade för ditt företag, till mobila applikationer för era kunder, säljare och rapporteringssystem.

Nöjdare kunder

Exempel på kunder som anlitat webbyråer för sina behov är bland annat Vattenfall, Coop, Djurgården Hockey och Svenska Hockeyligan.

Här har helhetslösningar gett stora vinster för kunderna. Det nya biljettsystemet utvecklat åt Djurgården hockey, har tillsammans med utvecklingen av trycksaker och exponering i sociala medier gett resultatet att biljettförsäljningen ökat med 25%.

För Svenska hockeyligan så har det designats både hemsida, grafisk profil och mallar som används av klubbarna. Här har man även utvecklat appar och webb-tv tjänsten Elitserien Play. Detta är ett bra exempel på hur företag kan utvecklas med rätt hjälp och stöd.

Mobila applikationer åt Coop har gått mycket bra, under Göteborgs kulturkalas var Ipad-spelet utvecklat åt Coop en stor succé. Vattenfall har fått hjälp med webbaserad multimediapresentation i samband med deras arbete inom ramen för projektet ”hållbara städer”. Här kan besökare ta del av Vattenfalls arbete för övergången till en mer hållbar energianvändning, i både text, film och bild.

Samtliga exempel på hur bra det kan bli med rätt kompetens och med en helhetsyn på projekten.

Design och lösningar

Utveckling av lösningar och design bör ske med ditt och dina kunders behov i fokus. Oavsett omfattning så finns den rätta lösningen för dig. Från enklare presentationshemsidor till fullskaliga sidor med produktdatabaser och integrerade system. Varje projekt bör ses som en ny utmaning som kräver ett originellt utförande.